Čarodějnice na Vleku 25.4.2015 + pozvánka

14.04.2015 22:28

Zdravím přátelé. Jako už obvykle, jsme se s klukama z Vlek Hejnice domluvili, že uděláme již čtvrtý ročník Čarodejnic na vleku. Letos chceme udělat pár změn k lepšímu, aby naše párty dostala jěště lepší náboj a aby měla ještě větší grády !!!

- Celodenní pojezd na kolech + večerní osvětlená show.
- Soutěže pro diváky i bikery o různé ceny.
- Stánek s občerstvením (alko. + nealko.)
- Super atmosféra.
- Kvalitní hudba.
___________________________________________
1) Pro lidi, kteří se jdou jen vožrat - O proti předchozím ročníkům, uděláme vlastní stánek s tvrdým alkoholem a nejspíše s láhvovým pivem... ceny budou přátelské, směšné a pro nás nevýdělné. ( Přesný ceník alkoholu ještě dodám)
___________________________________________
2) Pro lidi co se jdou pobavit kvalitní hudbou, dobrým pojezdem a příjemnou atmosférou:

a) Pokusíme se sehnat někoho, kdo má nekonečné mraky písniček všeho druhu, aby mohl dělat ''DJs'' pro tuto párty... hlavním důvodem je, aby si lidé mohli dobrovolně volit hudbu, kterou chtějí.. 

b) Na místě bude určitě nějaká veřejná sbírka na tuto akci, z těch peněz které by se případně vybraly by jsme pokryli alespoň část nákladů. 

c) (.)(.) (_,_) SOUTĚŽ PRO LIDI (_,_) (.)(.)

Pití piva na rychlost.
Pravidla- Všichni, kteří se budou chtít zúčasnit tohoto boje o nejrychleji vypité pivo budou muset napsat své celé jméno na papír, a vhodit ho do předem připravené krabice. Z krabice bude poté vybráno 15 soutěžících,kteří se zúčastní.Soutěž bude pobíhat tak, že se zúčastnění rozdělí do skupin po třech. Vítěz z každé z 5 skupin postoupí do finále. Finále bude mít tedy 5 účastníkú, při čemž jen ten nejrychlejší vyhraje nějakou cenu od Bikers Hejnice. (ženy+muži dohromady) 

d) (.)(.) (_,_) SOUTĚŽ PRO BIKERY (_,_) (.)(.)
1) Nejlepší trik mezi 8 a 9 hodinou ( Kdo bude chtít hlasovat, stačí napsat na lísteček jméno jezdce a vhodit jej do připravené bedny)

2) Nejlepší Crash (pád) ( Kdo bude chtít hlasovat, stačí napsat na lísteček jméno jezdce a vhodit jej do připravené bedny)
___________________________________________
Pro všechny Bikery!! 
a) Bude se jezdit celý den, tratě, gapy, lavice, dirty, dropy, klopeny. kořeny a já nevím co ještě... 

b) Máme tu svůj vlek, který bude za půl dne 50 Kč a za celý den 80 Kč.

___________________________________________
100 metrů od naší akce se koná každoroční pálení čarodejnic na Ferdinandově, kde bude k zakoupení mnohem více věcí, jídel a nebo alkoholu a pití + Velká vatra a zábavný program. 
___________________________________________

Ukončení akce je psané v 22:00 hod, protože 80% lidí odchází postupně do kilometr vzdáleného Disco Club Ořešník Hejnice, kde to jako každý rok pořádně rozjedeme!!! Samozřejmě jsou i tací, kteří zůstavají na místě, dokud nezhasne oheň z vatry.
Díky T.H

Pozvánka na Čarodky (by Oskar)